Общи условия

Общи условия
Общи условия за ползване на Онлайн зоомагазин ” Двата Мопса”
Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта!
Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн зоомагазин ”Двата Мопса”, трябва да попълни и потвърди верността на данните в регистрационната форма, като по този начин създава свой клиентски профил.
 
Цени и характеристики на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.
Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Цени за доставка”.
 
Промяна на цени на стоки:
Онлайн зоомагазин”Двата Мопса” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.
 
Защита на лични данни:
С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”Двата Мопса” Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн зоомагазин ”Двата Мопса” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка.
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.
 
Поръчка:
Доставката става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.
Онлайн зоомагазин "Двата Мопса" си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.
Потвърждението на поръчката става чрез имейл или по телефона в рамките на работния ден.
Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.
 
Срокове и цени за доставка:
Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента.
Поръчката се изпълнява в рамките на 1 до 5 работни дни.
В случай на забавяне клиентът, ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона.
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:
- за поръчка от 0  до 50 лв.- 4.90 лв.
- за поръчка над 50 лв. - безплатна доставка.
 
Плащане :
Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с банков превод
- чрез системата Epay.bg
- чрез системата PayPal
 
Връщане на стока:
Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа.В противен случай, прекратяването на договора става след  договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.
 
Проблем със стока в гаранция:
При проблем с артикули в гаранционен срок, артикулът трябва да ни бъде изпратен за сметка на купувача с копие от касовата бележка  и гаранционна карта.
Получаването на ремонтирания артикул става чрез изпращане на адрес за сметка на клиента!